به گزارش دورشهر قم، سهیل اسعد شنبه شب، در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه گفت: جشنواره عمار امسال با محوریت بحث فلسطین و نظم نوین جهانی برگزار شد، زیرا نظم نوین جهانی و فلسطین کاملا به همدیگر مرتبط است و تمام عقاید مخالف با اسلام هم اکنون با تمام قوا برای مبارزه با مردم فلسطین جمع شده است.
وی در ادامه اذعان کرد: امسال یکی از اتفاقات خوشایندی که در جشنواره عمار افتاد، مشارکت انواع سنین از جوان پانزده ساله تا زنان هفتاد ساله در تولید محتوا و اکران محتوا جشنواره عمار بود.
دبیر جشنواره عمار افزود: شعار سینما برای خانواده ها بود، مردم میتوانستند در سایت عمار حتی خانوادگی هم به تماشا انواع محتوا جشنواره بپردازند.
وی با بیان اینکه هنر جشنواره عمار این است که زمان و مکان را برداشته و تنوع تولیدکنندگان و مخاطبین جالب توجه بود، به اکران فیلم های جشنواره عمار در حسینیه ها و مساجد اشاره و خاطرنشان کرد: امسال برنامه سینما مردم هر شب با حضور تولید کنندگان جشنواره عمار از شبکه ۴ سیما پخش شد و اکران های این جشنواره مردمی نیز در سینما فلسطین انجام شد.
سهیل اسعد افزود: ما در راه تسهیل تولید اندیشه و رسانه برای عموم مردم قدم بر میداریم و توانستیم فاصله مردم و عمار را کوتاه کنیم که این موضوع دستاورد بزرگی است.
وی با بیان این که سطح آثار ارسال شده به جشنواره عمار مختلف بود، گفت: امسال ۳۳۰۰ اثر به دبیرخانه چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار ارسال شد و نسبت به تنوع آثار ارسالی رضایت داشتیم.
دبیر جشنواره مردمی فیلم عمار با بیان این که ایده بینالمللی کردن جشنواره فیلم عمار از ابتدای آغاز به کار این جشنواره مورد تأکید بود، تأکید کرد: باید فکر، ادبیات، محتوا و دغدغه بین المللی داشته باشیم و این ایده را عملیاتی کنیم.
Saturday, 5 October , 2024