به گزارش پایگاه خبری دورشهر قم به نقل از خبرنگار مهر، امیرعلی عموزاده بعد از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران در خصوص برگزاری دورههای آموزشی هنر و رسانه اظهار داشت: حوزههای علمیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تفاهمنامه همکاری خوبی امضا کردند و عرصه هنر نیز از جمله مقولاتی است که همواره مورد […]
به گزارش پایگاه خبری دورشهر قم به نقل از خبرنگار مهر، امیرعلی عموزاده بعد از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران در خصوص برگزاری دورههای آموزشی هنر و رسانه اظهار داشت: حوزههای علمیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تفاهمنامه همکاری خوبی امضا کردند و عرصه هنر نیز از جمله مقولاتی است که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده است که در این راستا ضرورت دارد تا پشتوانه علمی، فرهنگی و فلسفی هنر تقویت شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بیان داشت: طرح حجره هنر در همین راستا و به منظور بهره گیری از ظرفیت حوزویان تدوین شد و امید است این موضوع به یک مرکزیتی در حوزه علمیه برسد و شاهد اجرایی شدن آن در مدارس علمیه باشیم.
وی ابراز داشت: از جمله مهمترین دستاوردهایی طرح حجره هنر کمک به مقوله تولید محتوا و تولید گر بودن طلاب و حوزویان است.
عموزاده با بیان اینکه رسالت اصلی حوزویان در بعد انسان سازی است افزود: هنر در حقیقت ابزاری مؤثر در مسیر تبلیغ دین است و البته در این طرح به دنبال هنرمند کردن طلاب نیستیم بلکه تلاش میشود از نظر علمی و تجربی آموزشهای لازم به آنان داده شد و در حقیقت چرخه آموزشهای هنری در مدارس علمیه شکل گیرد.
برپایی دورههای آموزشی رشتههای مختلف هنری در طرح حجره هنر
مدیر فضای مجازی و چند رسانهای مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه نیز اظهار داشت: برای آنکه طلاب در عرصه تولید محتوا ورود جدی داشته باشند میبایست به مبانی هنرهای مختلف که تأثیرگذاری خوبی در جامعه دارد آشنا باشند که برگزاری دورههای آموزشی حجره هنر ویژه طلاب در همین راستا است.
حجت الاسلام سید عباس سیدنژاد با اشاره به رشتههای مختلف هنری در طرح آموزشی حجره هنر گفت: فیلم نامه نویسی، مستند سازی، خبرنگاری، پویا نمایی، موشن گرافیک، تدوین فیلم، تصویربرداری، گویندگی، کاریکاتور، خوشنویسی، عکاسی، داستان نویسی، ویراستاری، اینفوگرافیک و بازیهای رایانهای و گرافیک تبلیغاتی از جمله رشتههای هنری است که در قالب این طرح به طلاب آموزشهای لازم ارائه میشود.
وی عنوان کرد: طلاب علاقمند خواهران و برادران میتوانند با مراجعه به سامانه پیشخوان حوزه ogin.ismc.ir نسبت به ثبت نام حضور در این دورههای آموزشی ثبت نام کنند که هر نفر میتوانند تا سه رشته هنری را انتخاب کند و تاکنون هزار نفر از طلاب در رشتههای مختلف ثبت نام کردند و پیش بینی میشود این آمار تا ۵ هزار نفر نیز افزوده شود.
مدیر فضای مجازی و چند رسانهای مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه طلابی که این دورههای را با موفقیت پشت سر بگذرانند به آنان گواهینامه معتبر هنری و رسانهای اعطا میشود
وی افزود: رشتههای فیلم نامه نویسی، انیمیشن و تدوین فیلم و عکاسی از جمله رشتههایی است که طلاب علاقه بیشتری نسبت به حضور در دورههای آموزشی این رشتهها داشتند.
حجت الاسلام سیدنژاد بیان داشت: تلاش شده است تا از اساتید برجسته هر یکی از این رشتههای هنری برای تدریس دعوت شود تا سطح کیفی کلاسها نیز بالا باشد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۵ مدرسه علمیه در شهر قم برای برگزاری این دورههای آموزشی اعلام آمادگی کردند ابراز داشت: دورههای آموزشی طی ۱۶ جلسه دو ساعتی برگزار میشود که این دورههای برای شهرستانیها به صورت برخط خواهد بود و محتوای دورههای نیز برای استفاده علاقمندان در سامانه بارگذاری میشود.
مدیر فضای مجازی و چند رسانهای مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه ابراز داشت: برنامه ریزی در این طرح به گونهای خواهد بود که خللی در دروس آموزشی حوزه بوجود نخواهد آمد و تلاش میشود این دورههای آموزشی در طی تابستان امسال برگزار و به اتمام برسد.
Tuesday, 10 September , 2024