به گزارش پایگاه خبری دورشهر قم به نقل از خبرنگار مهر، آیت الله سید محمود بحرالعلوم میردامادی شامگاه پنجشنبه در جمع مستبصرین کشورهای مختلف از جمله روسیه، یمن، به‌ویژه آفریقا و جمعی از اساتید حوزه علمیه قم در مرکز جهانی حضرت ولی عصر (عج) به تبیین موضوع انتخاب راه صحیح و دین راستین پرداخت و […]

به گزارش پایگاه خبری دورشهر قم به نقل از خبرنگار مهر، آیت الله سید محمود بحرالعلوم میردامادی شامگاه پنجشنبه در جمع مستبصرین کشورهای مختلف از جمله روسیه، یمن، به‌ویژه آفریقا و جمعی از اساتید حوزه علمیه قم در مرکز جهانی حضرت ولی عصر (عج) به تبیین موضوع انتخاب راه صحیح و دین راستین پرداخت و اظهار کرد: خداوند متعال خوبان و پاکیزگان را برای رسالت و امامت انتخاب کرده است و ما هم باید به‌دنبال انتخاب خوبان و مطهرین باشیم و از آنان پیروی کنیم.

وی با اشاره به این که پیامبر خدا نامش احمد (ص) است و احمد همان فارقیلیطا و پیرکلیوس است که به‌معنای بسیار ستوده می‌باشد و این نام با نام پیامبر اکرم (ص) تطبیق دارد، ابراز کرد: پیامبر (ص) بسیار ستوده است پس جا دارد که از ایشان مدح و تمجید بشود؛ ایشان دارای زیبایی‌های ظاهری و معنوی و اخلاقی می‌باشند.

آیت الله بحرالعلوم میردامادی ادامه داد: وقتی خدای متعال حضرت محمد مصطفی صلی الله و علیه وآله را به‌خاطر این‌همه زیبایی برمی‌گزیند چرا ما ایشان را به‌عنوان معلم و مربی آسمانی انتخاب نکنیم.

وی در مورد فضائل امیرالمؤمنین علیه‌السلام گفت: شیعه و سنی می‌دانند که امیرالمومنین (ع) همه فضائل پیامبر خدا (ص) را به غیر از رسالت دارا بوده‌اند.

استاد حوزه علمیه نجف اشرف با تاکید بر اینکه نباید رهبران سقیفه و اقطاب خانقاه را برای ارشاد و هدایت خودمان انتخاب کنیم، تصریح کرد: اهل کشف و شهود مثل اهل سقیفه به‌دنبال دلیل قرآنی و روایی نیستند؛ مثلاً ابن‌عربی گفته است که کشف می‌تواند دلیل صحت و یا عدم صحت حدیث باشد.

وی با باطل خواندن رأی ابن‌عربی گفت: بیایید به‌دنبال آدرس «کلامکم نور و امرکم رشد» برویم و برابر قطب عالم وجود یعنی امام معصوم قطب نتراشیم.

آیت الله بحرالعلوم میردامادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه خوبی و بزرگی مستبصرین به این است که با تحقیق در آیات و احادیث و ادله عقلیه راه خوب و مربی خوب را شناخته اند و به قرآن و عترت دل بسته‌اند، گفت: نمونه این تحقیق عمیق آقای عصام العماد است که از وهابیت به سوی مکتب اهل‌بیت (ع) آمده و در مدرسه و مکتب علامه مجلسی به کسب معارف اهل‌بیت مشغول است.

بنیانگذار مرکز جهانی حضرت ولی عصر (عج) در پایان از مستبصرین و اساتید شرکت‌کننده به‌خاطر تبلیغ دین و حرکت در مسیر جهاد تبیین تشکر کرد.