به گزارش پایگاه خبری دورشهر قم به نقل از خبرگزاری فارس از قم، آیت الله حسن رمضانی امروز در گفتوگو با خبرنگاران، با تشریح فعالیتهای موسسه علمی تربیتی موسسه آوای توحید به برخی اهداف این موسسه اشاره کرد و گفت: از مهمترین اهداف این مؤسسه کوشش برای نشر فرهنگ فکر و اندیشۀ معرفتی، ترویج و […]
به گزارش پایگاه خبری دورشهر قم به نقل از خبرگزاری فارس از قم، آیت الله حسن رمضانی امروز در گفتوگو با خبرنگاران، با تشریح فعالیتهای موسسه علمی تربیتی موسسه آوای توحید به برخی اهداف این موسسه اشاره کرد و گفت: از مهمترین اهداف این مؤسسه کوشش برای نشر فرهنگ فکر و اندیشۀ معرفتی، ترویج و نشر سبک زندگی اسلامی بر پایه محتواهای حکمی، معرفتی در جامعه و ارتقای سطح دانش و بینش اسلامی، کوشش برای احیای جایگاه ویژه ایران در علوم عقلی اسلامی بهصورت کلی است.
وی اضافه کرد: زمینهسازی برای تعمیق و توسعه علوم عقلی در بسترهای کاربردی و اجتماعی، تلاش در جهت هدایت و ساماندهی امور آموزشی و پژوهشی علوم عقلی، پرداختن به دانشهای میانرشتهای بین فلسفه و علوم دیگر، برگزاری کارگاه و دورهای ملی و بینالمللی در رشتههای حکمت، معرفت و سبک زندگی، همکاریهای بینالمللی با مراکز فلسفی-عرفانی از دیگر اهداف مؤسسه آوای توحید است.
رئیس هیأت مؤسس آوای توحید با اشاره به فعالیتهای آموزشی و پژوهشی این موسسه گفت: تولید بیش از هزار ساعت محتواهای سبک زندگی اسلامی، معنویت و اخلاق و عرفان عملی به صورت کاربردی و اجتماعی، تولید ۳۳ اثر شامل ۱۳ جلد سلسله دورس مبانی عقلانی وحیانی، ۱۶ جلد در حوزه معنویت و اخلاق، ۴ جلد در حوزه سبک زندگی از جمله دستاوردهای این مؤسسه است.
وی ادامه داد: برگزاری آموزشهای کاربردی اندیشههای بنیادین و سبک زندگی اسلامی برای بیش از سی هزار نفر به صورت حضوری و مجازی، برگزاری بیش از ۱۵۰ دورهی فعال در زمینههای انسانشناسی، هستیشناسی، معرفتشناسی، سبک زندگی اسلامی، تربیت فرزند، همسرداری، ملاکهای ازدواج، معنویت، اخلاق و اندیشه های بنیادی با ظرفیت بین الملل از جمله این اقدامات انجام شده است.
استاد حوزه علمیه قم همچنین به همکاری با دادگستریهای استانهای قم و فارس برای برگزاری دورههای مجازات جایگزین حبس با حضور جمعیت مخاطب بیش از سه هزار نفر اشاره کرد.
رمضانی با اشاره به جذب بیش از ۳۵ هزار دانشپژوه در این موسسه گفت: تاکنون پنج هزار نفر فارغالتحصیل بهصورت بلندمدت داشته ایم.
وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر فعالیت های موسسه در خصوص طلاب غیر ایرانی گفت: تاکنون سه دوره رسمی تربیت مدرسی علوم عقلی و سبک زندگی ویژه طلاب برادر و خواهر جامعه المصطفی با مشارکت بیش از۲۷۰۰ نفر دانشپژوه و۵۰۰ فارغالتحصیل برگزار کرده ایم.
رئیس هیات موسس آوای توحید همچنین همکاری با اکثر نهادهای بینالمللی و تولید سه شماره نشریه علمی تخصصی با محوریت نقش فلسفه در تمدن اسلامی، تولید آثار مکتوب در حوزه بین الملل در زمینه حکمت و معرفت با ظرفیت دانش پژوهان بین الملل، برگزاری اردو های آموزشی تربیتی در زمینه های آموزه های انقلاب اسلامی و اندیشه های امام راحل (ره)، راه اندازی ۹ سایت داخلی و ۷ سایت بینالمللی جهت نشر و ترویج معارف ناب اسلامی را از دیگر برنامه های موسسه برشمرد.
وی همچنین به فعالیت های مجازی و سایبری موسسه اشاره کرد و گفت: تولید و انتشار بیش از ده هزار محتواهای کوتاه شامل (عکس نوشته ، متن کوتاه ، اینفوگرافی ، پادکست ، کلیپ کوتاه ، موشن)، راه اندازی اولین خبرگزاری تخصصی در حوزه علوم عقلی و سبک زندگی اسلامی، تولید بیش از ۱۰۰ کلیپ کوتاه و عکس نوشته به هفت زبان، فعالیت در پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی با جمعیت بیش از ۵۰ هزار نفر از جمله فعالیت های موسسه در فضای مجازی است.
رمضانی در ادامه با اشاره به فعالیت های تشکیلاتی موسسه آوای توحید تصریح کرد: همکاری آموزشی و پژوهشی و تفاهمنامه رسمی با مرکز بینالملل حوزههای علمیه، دادگستریهای استان قم و فارس، حوزههای علمیه خواهران، سازمان بسیج دانشجویی، وزارت ورزش و جوانان، جامعۀ المصطفی، عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی، دانشگاه قم، دانشگاه ادیان و مذاهب با جدیت درحال پیگیری است.
وی افزود: مؤسسه آوای توحید برای همکاری با دانشگاه قرآن و حدیث، سازمان تبلیغات اسلامی، پژوهشگاه علوم فرهنگ و اسلامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد نخبگان، سازمان فنی و حرفه ای و ایجاد مراکز آموزش مجازی، مرکز بین الملل، مدرسه حضوری، مرکز پژوهشی (واحد مطالعات راهبردی، نشریه، انتشارات) گامهای مطلوبی برداشته است.
موسسه علمی تربیتی آوای توحید که در استانهای قم ،تهران، اصفهان و شیراز نیز دارای شعبه است دارای مجوز بین المللی از حوزههای علمیه، مجوز موسسه فرهنگی هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد، مجوز موسسه مردم نهاد از وزارت ورزش و جوانان، مجوزکانون و انجمن اسلامی از سازمان تبلیغات اسلامی و دارای مجوز انتشارات و نشریه علمی تخصصی از وزارت فرهنگ و ارشاد است.
پایان پیام/۷۸۰۲۳
Wednesday, 15 January , 2025